We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

In​è​dit

by ASPENCAT | 2012

/
1.
Som com acròbates a lloms d'aquesta rima, és el nostre torn, i jo sóc l’escriba. En mig la tempesta, mantindre l'esperança viva fins que no ens queden ni forces ni saliva. Som d'una generació amb tara i desgastada, una prenda foradada i mal cosida, som una ajuda denegada per la calçada d'esta vida. Cal que tinguem davant de tantes preguntes respostes rotundes i contestar-les totes juntes. Hem de saber on hem de xafar en cada pas. Hem de saber el valor que te un abraç. Mirant al cel, conscient de que estic en la llista busque l'arrel, no m’il·lusiona ser un analista de les finances, del missatge derrotista vull tallar la corda del gran pèndul esclavista! Quan la meua força és el vent I la meua veu un torrent Faig caminar la vida que és fosca i avorrida A lloms d’aquesta rima..... Omplirem les hores mortes observant la via làctia des d’ací. Trencarem els nostres dogmes si mirem la via làctia aquesta nit. Ara que hem creuat totes les falses portes amb el telescopi divise el moment. Ara que hem lligat totes les notes soltes mire les estrelles i dibuixe el present. Amb aquesta lírica busque una altra tàctica, sàtira fonètica que em porta cap a Ítaca. Crònica al·legòrica, jugue amb la gramàtica, música magnètica que escapa de la lògica. Quàntica física, som matemàtica química romàntica de l'experiència tàntrica. L'aventura mística canvia la semàntica técnica académica de poesia orgànica. …Quan la tempesta és el principi Quan la revolta del somriure és el camí Quan t’apropes sense por al precipici Saps que és l’inici Trepitja fort fins a la fí! Corda al temps un moment, he perdut el nord i aquesta ràbia no m'ajuda. Mite fals, falsos deus "Non Plús Ultra". Hem situat un altre punt una altra possibilitat que ens farà renàixer com el fènix "danger". I així, i així, i així, trenca el ferro. Hem situat un altre punt una altra possibilitat, jo ara me la jugue vaig fent de dimoni. I així, i així, i així, vaig desbrossant la brossa del camí.
2.
El teu crit 03:49
Perd la batalla qui no lluita des del cor i sembla que no veu que mor el sol. Hui jo somric a l’horitzó, escric el meu temps amb amor i passió. Cau en l’oblit qui no guanya des del cor, qui no sap controlar les emocions. Hui jo trenque el protocol. Somiadors que esperen el seu torn, el retràs els fa perdre la son. Il·lusions amb cortina de fum, busquen el perdó, perden el costum. Mantingues l’anhel d’infinit ,si estàs decidit, hui respira fort. Navegant de nit busca el teu port. I allibera el teu crit! He refet moltes vegades el meu camí. He inventat noves paraules i he escalat els cims. El rellotge senyala l’hora de partir. Corre ràpid entre els arbres i allibera el teu crit! Orfres de Nord, cega és la sort. Pots riure o plorar quan arribe el teu torn. Sospira, espera a que t’arribe la mort, si no trobes la via que allibere el teu cor. Pum.......és molt cara la rutina carregue benzina i empente el meu rumb. Hui jo soterre la por. Somiadors que prenen el timó i la carta de navegació. Il·lusions que miren endavant per que el riu no mor, s’allibera al mar. Que el vent colpeje el teu pit si estàs decidit, hui respira fort. Navegant de nit busca el teu port. Busque l’illa del tresor, tinc els meus propis mapes. Cants de sirena i trons, ones que dibuixen el paisatge. Busque l’illa del tresor, somnie amb les seues platges. L’aigua, crea les imatges del teu fals retorn.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

about

ASPENCAT PRESENTA: INÈDIT

Aspencat torna a la càrrega onze mesos després de la publicació del darrer treball Naixen primaveres, havent superat les 10.000 descàrregues del mateix des de la seua pàgina web www.aspencat.org el passat desembre. El nou treball anomenat Inèdit inclou dues cançons noves i un recull d’algunes de les cançons del Naixen primaveres interpretades i remesclades per un ventall de músics de reconeguda trajectòria.

Inèdit, representa un altre pas endavant de la banda de la Marina Alta. Les dues cançons noves que conté pretenen ser un mostrari dels nous horitzons sonors del grup, refermant-se en la senda d’estil reggae fusió ja explorada amb el Naixen primaveres. En aquesta aventura sonora creix el pes dels sintetitzadors i dels sons greus, elevant-se a la màxima potència l’energia i la força de bateries, teclats, guitarres i veus, així com també de les reminiscències mediterrànies que aporta el llaüt.

Si parlem del missatge, a l’Inèdit, Aspencat pretén continuar tan incisiu com en l’anterior treball, mossegant allà on toca, denunciant els abusos de poder de “l’establishment” econòmic i financer, la manca de democràcia i el retall sistemàtic dels drets de la ciutadania en favor del capital. Posant de relleu la lluita i la superació personal de tota una generació de joves que no baixa els braços davant d’un futur que es presenta molt complicat.


1. MIRANT AL CEL
Interpretada per Aspencat (música: Pasqu Giner, lletra: Kiko Tur i Ivan Gosp).
Col.laboració: Àlex Seguí
Produïda per Mark Dasousa i Pasqu Giner.
Enregistrada en Atòmic Studio. Masteritzada en Catmastering

2. EL TEU CRIT
Interpretada per Aspencat (música: Pasqu Giner, lletra: Kiko Tur i Ivan Gosp).
Produïda per Mark Dasousa i Pasqu Giner.
Enregistrada en Atòmic Studio. Masteritzada en Catmastering

3. L’HERÈNCIA versió
Interpretada per Feliu Ventura, Xavi Sarrià i Borja Penalba.
Arranjaments: Borja Penalba. Produïda per Borja Penalba i Mark Dasousa.
I amb la participació dels alumnes del CEIP Gabriel Miró de Calp.
Enregistrada en Atòmic Studio. Masteritzada en Catmastering

4. L’ÚLTIM SEGON rmx
Produïda per Pasqu Selector. Mesclada per Mark Dasousa i Pasqu Giner en Atòmic Studio. Masteritzada en Catmastering.

5. S.O.S. rmx
Produïda i mesclada per Mark Dasousa en Atòmic Studio. Masteritzada en Catmastering.

6. LLUMS, CÀMERA I ACCIÓ rmx
Produïda i mesclada per Plan B. Masteritzada en Atòmic Studio.

7. MIRADES rmx
Produïda i mesclada per Carles Biano. Masteritzada en Atòmic Studio.

8. SOMNIE rmx
Produïda i mesclada per Countryboys. Masteritzada en Atòmic Studio.

9. REVOLUCIONARI rmx
Produïda i mesclada per Chalart58. Masteritzada en Atòmic Studio.

10. REVOLUCIONARI DUB VERSION
Produïda i mesclada per Chalart58. Masteritzada en Atòmic Studio.


CC By-Nc-Sa, ASPENCAT, març 2012.

credits

released March 12, 2012

license

tags

about

Aspencat Xaló, Spain

contact / help

Contact Aspencat

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Inèdit, you may also like: